Vores motivation

Vores navn, Center for kamp og kultur, henviser til, at vi skaber kultur om kampe, så de kommer til at handle om udveksling af ressourcer. Kampe, der indeholder fairplay og omsorg – selvom deltagerne gerne vil vinde.

Vi formidler kampkultur der skaber bevægelse, dannelse, læring og sundhed – og som samtidig er inkluderende og spændende at være i for målgruppen.

Vi arbejder med potentialerne i kampkunst og slåskultur – samtidig med vi forholder os kritiske til de etiske udfordringer, det kan indebære.


DET GØR VI!

Vi tilbyder kurser, foredrag og uddannelsesforløb for fagpersonalet i børnehaver, fritidshjem, folkeskoler, specialskoler, gymnasier, university colleges, samt idrætsuddannelser. Det indhold, vi bidrager med, er pædagogisk, didaktisk og aldersrelateret tilpasset målgruppen. Vi deltager i den faglige debat om slåskultur og kampkunst ved at udvikle praksis, skrive artikler, levere undervisningsmateriale og give ekspertudtalelser til medier.


RESULTATER

Center for kamp og kultur har siden 1999 afholdt talrige kurser. Dette har medvirket til, at flere og flere pædagoger, lærere og uddannere har fået kompetencerne til at anvende slåskultur og kampkunst i deres arbejde med børn og unge.

Denne hjemmeside, der tilbyder øvelser i videoformat, en blog og artikler for alle interesserede – ganske gratis.