Martin Sækmose Lykkegaard - Grundlægger og lederGrundlægger og leder

Martin Sækmose Lykkegaard

Højskolelærer på Gerlev Idrætshøjskole, siden 1999
Ekstern Lektor på Syddansk Universitet, siden 2006

Uddannelsesbaggrund:
Kandidat i Generel Pædagogik, Århus Universitet
Pædagogisk Diplomuddannelse, Institut for Idræt, KU
Folkeskolelærer

Martin har været optaget af kampkunst siden 1983, hvor han som 10-årig vandt VM (Vendelbomesterskaberne) i judo i vægtklassen minus 30 kg. 10 års erfaring fra det danske judolandshold, efterfulgt af 2 år som træner for det danske juniorlandshold i judo. Afholdt sit første kursus i slåskultur og kampkunst-pædagogik i 1999. Siden er det blevet til talrige kurser for en lang række skoler, kommuner og uddannelsesinstitutioner.

Morten Vinther - ProjektmedarbejderProjektmedarbejder

Morten Vinther

Specialestuderende ved institut for Idræt og biomekanik i Odense. Bacheloruddannet fra Idræt og Sundhed ved Syddansk Universitet.

Lærer på Gerlev Idrætshøjskole, siden 2014.

Morten har bl.a. undervist i kampsport på Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet i Odense, været cheftræner for brazilian jiu jitsu i Kodokan Odense og afholdt adskillige kurser i selvforsvar, slåskultur og fysisk træning i relation til kampsportsspecifikke krav. Morten har været optaget af kampsport siden han som 10-årig plagede sin mor om at få lov til at dyrke karate. Det blev til mange år med karate og efterfølgende aikido. Siden 2006 har han dog været mest optaget af brazilian jiu jitsu.

    Simon Koch - ProjektmedarbejderProjektmedarbejder

    Simon Koch

    Simon er uddannet folkeskolelærer med linjefag i idræt. Han har arbejdet som lærer i 10 år indenfor specialområdet, hvor han har implementeret kampkultur i idrætsundervisningen.

    Som aktiv judo udøver har Simon været international kæmper gennem 10 år. Han har vundet de danske mesterskaber flere gange, er tidligere nordisk mester og har deltaget ved VM og EM.

    Simon er træner for forældre/barn judo og for aldersgruppen 6-10 år. Han har derudover været træner for elite kæmpere og har tidligere været tilknyttet Juniorlandsholdet som træner. Han har derudover adskillige år været træner på Dansk Judo Unions årlige sommerlejr sammen med Martin Lykkegaard. Simons engagement for kampsport har bragt ham langt, og han har vundet flere titler igennem hans barndom, hvor højdepunktet var deltagelse ved ungdoms OL.